Update juli 2022

Ecodorp Hof van Weleert is op 26 juni 2022 in de ALV (Algemene Leden Vergadering) van vereniging VRIJCOOP unaniem als lid aangenomen! Dit betekent dat wij als Ecodorp er doelbewust voor kiezen dat onze toekomstige huisjes voor altijd betaalbare huurwoningen blijven en nooit op de markt zullen komen. Betaalbaar wonen is immers een recht en onder de VRIJCOOP constructie is dat gewaarborgd.

De statuten van Bewonersvereniging (BeVer) Ecodorp Hof van Weleert zijn in concept opgesteld en goedgekeurd door de leden. MHK notarissen in Weert zij nu bezig de Akte voor de BeVer op te stellen zodat het bestuur naar verwachting in de laatste week van juli kan tekenen, waarmee de BeVer officieel opgericht is.

Infomiddagen. We hebben in de 3e week van juli een informatiemiddag ingepland met de toekomstige buren van het Ecodorp. Hier presenteren we ons plan een de buurt en kan de buurt vragen stellen en meedenken om Ecodorp Hof van Weleert. De eerste reacties zijn al positief!

Voor alle geïnteresseerden in de brede zin van het woord willen wij bij voldoende animo graag een infomiddag organiseren. Wees welkom en laat ons dat weten via de CONTACT pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *