Gezin gezocht!

Onze kerngroep bestaat uit een zevental volwassenen en twee kinderen. Daarmee zouden in principe vijf van de acht geplande ecohuisjes gevuld zijn. Maar om de diversiteit in ons toekomstige ecodorp te vergroten zou het fijn zijn om nog minimaal één gezin erbij te hebben.

De kinderen in de groep zijn nu vijf en zeven jaar. Wij gunnen ze een omgeving met andere kinderen, om mee te spelen en van elkaar te leren. Bovendien mikken we binnen Hof van Weleert op een mooie mix als het gaat om leeftijd, achtergrond en woonsituatie (alleenstaand of samenwonend). Enige voorwaarde is natuurlijk dat nieuwe leden passen in de groep en zich kunnen vinden in onze kernwaarden.

Dus zeg het voort! Geïnteresseerde gezinnen kunnen zich melden via welkom@weleert.nl voor meer informatie. Wij kijken uit naar de reacties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *